Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 20 Maj: Tandläkare låste in patient


Dum tandläkare vill ha betalt

 

Varför ska en ung patient

i tjugoårsåldern

Betala en blind ointelligent

tandläkare i sjuttioårsåldern

 

Han behöver väl ingen peng

med sig i graven

Eller att gömma i en säng

han har redan uppfyllt pensionskraven

 

Så jobbar han ändå

får han göra det ideellt

Eller så får det i räkningen endast ingå

en summa för material han använt rationellt

 

Men denna sura sprätt

ville ha betalt för allt

Övervärderade sin rätt

i rätten att ta betalt

 

Låste in patienten

när denne vägrade göra rätt för sig

Inte ens polisaccenten

skrämde honom i denna skitgrej

 

Så nu står han där med lång näsa

utan att ha fått betalt

Med polispapper att läsa

”misstänkt för olaga frihetsberövande” och ”hindrande av förrättning” lite onödigt brutalt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-21 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Somliga får tydligen aldrig nog med pengar.
2014-05-21

  Annika Persson
En tandläkare över sjuttio år
drar inte sällan ut fel tänder?
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP