Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I proposed!

I put a ring on my finger, and now i will be faithful to myself for the rest of my life.

I will believe in myself, In sickness and in health and forever.

Just because I love myself




Fri vers av Angel of love
Läst 252 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-05-21 15:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var en riktigt bra sak att göra...
man ska va sann mot sej själv...
2014-05-22

    ej medlem längre
Ah där kan man ju inte vinna, du har ju tagit den bästa redan, alltid försent ute.
Du har nog en ring på det andra fingret med snart.
2014-05-22

    ej medlem längre
Fint skrivet:)
2014-05-21

    ej medlem längre
Cool text!
2014-05-21

    ej medlem längre
Du gifte dig med den bästa <3
2014-05-21

    ej medlem längre
Just så det är du värd!
2014-05-21

    ej medlem längre
Det är du så väl värd Angel of love - fortsätt att älska dig själv, vi som läser dina fina texter har redan tagit din kärlek till oss..
2014-05-21

    ej medlem längre
Härlig insikt!
2014-05-21

  Maria Sundelin VIP
Ringar är fint.
Kramar
2014-05-21

  Lars Hedlin
The greatest love of all! ;) <3
2014-05-21

    Dan Myrbeck
Man bör undvika att skriva på engelska om man inte behärskar språket.

Du skriver jättebra!

Mycket bra skrivaridé dessutom!

P.S. Där skrämde ja dej lite, tror ja! D.S.
2014-05-21

  louisegirl
Jättefint vännen..
Att älska sej själv är viktigt men svårt att lära sej..<3
2014-05-21

  M M Mannheim VIP
Det var fint skrivet, ja för att kunna älska någon annan måste man först älska sig själv. Grattis till dig!
2014-05-21

    ej medlem längre
Mycket bra! Den som sviker sig själv sviker också livet.
2014-05-21

  angela Täubert fd Jansson VIP
Amen to that!
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love