Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kronblom

 

Ligger trött i en soffa

funderar på livet

Hur man ska roffa

till sig det stora klippet

 

Gå till en bank

men finns det nån klant

Som lånar en slant

till en sjuk fjant

 

Råna en bank

för att slippa vara pank

Nej det kan jag inte

för jag vill inte bli den där vildsinte

 

Kanske för att jag är en fegis

eller en människokompis

Som inte kan använda pistol

det är liksom inte min fiol

 

Så jag blir nog en Kronblom

där i soffan med mina trötthetssyndrom

0m de inte ger min sjukdom

minst en tredubbel testosteron injektion 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-21 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Han behövde nog inte slita för sitt uppehälle.
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP