Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen igenom

i dag har det varit en bra dag med olika erfarenheter
vissa roliga spännande andra påfrestande frustrerande

till en bristringsgräns känslomässigt en prövning med
en stark känsla att ge upp och släppa taget och skita i

allt preses allt bara ge upp men så är jag grinig och
tjurskallig på sandlåda nivå tyvärr men det bästa är

att det går över igen och med ett sjunkande humör
faller ånger ner och fyller mitt sinne och väcker minna

känslor på ett obekvämt sätt dom väcks med orden
försonas och så blir det tala med dom som blev stötta

att få bli förlåten så denna dag var full av erfarenheter
det bästa är att det blev fel det rättades till och vi är

fortfarande bästa vänner mitt ex och jag det är så
det ska funka synd att det inte gjorde det när vi var

i lag med varandra men den tiden är för bi men vi
har starka band och jävligt roligt i hop denna dag

denna dag ett helvete men jag tog mej igenom och
allt finns kvar




Fri vers av den nakna poeten
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-21 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten