Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 20 Maj: Förtroendet för AF dalar


AF dalar på trim-skalan

 

Allt går hand i hand

genom varje land

Vi binder samma band

på ruinens brant

 

Förtroendet dalar

för de som skapar

Utanförskap

och tomma fat

 

De som drabbas pratar

växer gruppen samhället skakar

Äntligen börjar Sverige vakna

till att förstå en nollställds hemska vardag

 

Därför ska vi läsa Sifos siffror i denna undersökning

av myndigheternas anseende som en varning

Tyvärr sjunker arbetsförmedlingen mer och mer

när vi fler och fler nya platser med namn som Husby ser

 

Självklart får försäkringskassans en klagomålsskopa

även migrationsverket hamnar i minussidans soppa

Att förtroendet för polisen ökar är väl positivt

men förlåt det kanske är vanligt i en totalitär stat




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-22 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Konstigt att förtroendet ökar för polisen när det finns så många ouppklarade brott.
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP