Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldmöte

Hon
som stiger ur sjön
bär vattensmycken

vandrar
klädd i djupets slöjor
över mannens strand

lågorna
föder skuggorna
ur elden


Han
som törstar
dricker kvinnans kalk

världen
föds på nytt
ur nattens brunn






Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-23 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP