Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnokraft

Blixten skriver
ditt namn

ristar eld
över blottade bröst

fyller ditt kärl
med himlen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-23 07:40



Bookmark and Share


  Schizooliza
Lysande!!
2014-06-01

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
jajamen
så går det till
när det händer
2014-05-23

    ej medlem längre
underbar Peter!
2014-05-23

    ADI Nehlin
vackert..
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP