Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frun från Venedig

En kärlekskrank fru från Venedig
vars make blev allt mindre redig
sökte jobb på en bar
Där förför hon var karl
så fort hon har rast och är ledig




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-23 07:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Peter!
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP