Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag i solen på permis i går

i dag är jag glad i dag är det en vacker dag
i dag är i dag en ny dag jag är så glad

i dag är det sommar den började i går
så glad i går var jag ute och åt god tailänsk

mat med min bästis en underbart varm
kvinna fylld med värme stil och liv

så otroligt ömt vackert med ögon som
glittrar vackert som briljanter dom lyser

glöder så vacker jag analyserar hennes
vackra ansikte under samtalen vi har

medans vi äter dom vackra kindbenen
näsbenet ögonbrynen pannan och håret

som faller så vacker ner framför den
ögonen jag ögonen den tar all

uppmärksamhet och ramas in vackert
av käkbenet allt är så symetriskt och

fulländat det finns inget att lägga till
eller ta bort allt man önskar finns redan

där det var en perfekt dag och bra permison
på fyra timar god mat omgiven av skönhet

som fick allt runt om oss att blekna där vi satt
ljudlöst i vår vakuum bubbla med mäniskor

som hälsa trevligt runt om oss på min vän men
all min uppmärksamhet var hon det har det

varit sedan vi möttes för 10 år sedan hennes man
är lyckligt lottad en man av heder som kämpar

för det goda han köper skog i fjärran land inte
av ekonomiskt intresse men för att skydda och

bevara den och säkra dess framtid för utan
hanns stöd och allkamp och kämpande skulle

den antagligen inte funnits kvar så han är en man

av heder och lojalitetsom kämpar för det goda och
ljuset utan egen vinning han skyddar och kämpar för

saker inte för han behöver utan för att det är rätt så
han är även han mycket vacker människa som

herren har fört dom samman och korsat deras
vägar i livet av fria val igenom sina liv stöptes dom till

det dom är av alla små val man gör i livet så formas man
till en personlighet med värderingar och den verklighet

man väljer att leva i med attityd och bemötande vad man
inte förtjänar och inte vad man tillåter sej skälv eller inte

dom är ett par av fria val som kompliterar och berikar
varandra det är vackert när poesin överträffar verkligheten

med dom jag är så glad i dag att jag fick uppleva det i går
jag är så glad i dag




Fri vers av den nakna poeten
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-23 09:43



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
underbart skrivet....och underbart när man kan glädjas åt andras lycka, blir nästan lite avundsjuk.
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten