Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlysning!


Jag efterlyser en lång man

Minst två meter är han med en guldtand

Brukar cykla omkring på söder med en liten mössa

eller ett svett hårband på pannan

Och sist han sågs hade han ett par blåa jeans och en

blå tunn jacka innan han bara försvann

Så nu undrar jag om någon har sett till honom

Hör av er till mig då i sådana fall på mobilnummer
xxxxxxxxxx

Tack på förhand!

Ken Cassel
23/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-23 11:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tyvärr har jag inte sett honom...:-)
men här är nog ett bra ställe för efterlysningar...:-))
2014-05-24

  aol
Jag är det inte fast jag bodde på hotell clarion på söder hela påsken, ler visserligen försvann jag sen, ler,
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel