Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Negativ sanning är brutal och icke älskad

 

Att skriva negativt

tycker massan är negativt

Men att inte skriva negativt

är för den gode kämpen riktigt negativt

 

Om vi bejakar

den sjuka egoismens tentakler

I det icke underbara

säljer vi omedvetet en djävulsvara

 

Därför är det i helveteskampen nödvändigt

att servera den negativa sanningen orakad utvändigt 

Så att alla kan se, och en del inse, att de håller på att bli fångade, i en äkta minus själ

om de tiger och indirekt samtycker, blir de, det mobbande äcklets bästa träl




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-23 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet. Man får se upp så man inte bedrar sig själv.
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP