Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som skriker högt om andra

har som oftast mest själv att dölja
Vill få bort ögonen ifrån sig själv och sina egna dumheter..

Ken Cassel
24/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-24 07:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, bra skrivet.
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel