Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oron

 

Bilderna
- förföljer när jag klipper gräset

Frågorna
- örfilar när jag vaknar

Fraserna
- torterar när jag går till vila

Den inbillade kontrollen rasar i mörkret
Vad hjälper det att jag är där?
Vad hjälper det att jag hör?
Vad hjälper det att jag vet?

När hoten väntar på att verkställas 
När hämnd och känslokyla råder
Vad har jag då - en vanlig Svenssonmorsa - att sätta emot?




Fri vers av häxängel
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-24 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel