Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

högläsning






när jag lägger mitt dova mörker
vid din vaggande höft
när jag låter ditt svala ljus
leta sig in

när jag låter mig se
ditt vaggande mörker
när du letar dig in
i min ljusande svalka

när vi mötas om varandra
i våra vaggande världar
när våra hjärtan börjar andas
låta den ena bli den andra





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-24 15:25



Bookmark and Share


  LinneaH
Jättefin!
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP