Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek lite mera

Fönster mot världen
en smekning på huden
Vinden i träden
tärnan och bruden
Burken på botten
av havet som dör
Malmö och skotten
balansen vi stör
Dagen passerar
vårda och känn
Lek lite mera
det är sommar igen




Bunden vers av Lehva VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-24 15:45



Bookmark and Share


  Connie
Grattis till placeringen min vän!
2014-05-27

  Anya VIP
Innehållsrikt och med lite satir i tonen. Får mig att tänka på filmen Good Morning, Vietnam där radioreportern (Robin Williams) spelar what a wonderful World medan kriget dånar utanför.
2014-05-25

  Connie
Intressant text som tar upp viktiga ämnen!

Intresset verkar ha svalnat för miljökampanjen, inte ens Reinfeldt tjatar om den längre!

Vi luktar människa ändå har vi svårt att hitta varandra.

När det gäller leken. Vi slutar inte leka för att vi blir gamla, vi blir gamla för att vi slutar leka.

Folk kommer att förstå mer om oss efter en timmes lek än efter ett års konverserande!

Det trista är att är man vuxen får man inte leka bara för lekandets skull!
2014-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
En text om nuet, med en bra uppmaning på slutet...
2014-05-24

  WyS VIP
Gillar skiftningarna! Bra!
2014-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Underbar avslutning som kontrasterar tragiken.
2014-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på.
Kärlek, miljöförstörelse och leklust.
Bra rytm, texten flyter.
2014-05-24

  LinneaH
Den här var jättebra!!
2014-05-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint rimmat och mycket tänkvärda ord!
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP