Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Graffitins födelse

Ett fyllegäng från Altamira
gick till grottorna för att få svira
De blev fulla som ägg
och gick loss på en vägg
Graffitin var född - värd att fira!




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-24 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahaha, den var rolig!! :-)
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP