Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får inte nog.

 

Att inte få röra dig,sliter i min vilja.

Fasthållen i frustation att känna din närhet,men får inte pressa min kropp mot dig.

Jag vill smaka, jag vill äta dig.

Men du tar mig om och om igen.

Du ger mig mer än njutning, du ger mig kärlek och passion.

Du ger mig allt jag behöver.




Fri vers av Angel of love
Läst 235 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-05-24 22:11



Bookmark and Share


  Super_Robin
Hett!
2014-06-07

    basen
Nu har du hittat hem. Njut!
2014-05-26

    ej medlem längre
Du är het bruden och din man är en lyckligt lottad kille.<3
2014-05-25

    ej medlem längre
Som alltid en djupt känslofylld text.
2014-05-25

    ej medlem längre
Hettan är härligt kännbar i denna text. =)
2014-05-25

  Lars Hedlin
En känsla som ligger mellan frustration och åtrå i vild lust
2014-05-25

    ej medlem längre
Mmmm du väcker tankar och lust till liv.
2014-05-25

    ej medlem längre
Hetta och passion i varje ord - du trollbinder med din text..
2014-05-25

    ej medlem längre
Underbar känsla!
2014-05-24

  Connie
Låter helt underbart <3
2014-05-24

  Maria Sundelin VIP
Låter bra
Kramar
2014-05-24

  M M Mannheim VIP
Skönt att få ha någon så! Du skriver så att man känner sig vara just den personen. Det är en fantastisk förmåga.
2014-05-24

  byggpoeten
Het och betydelsefull innebörd :-)
2014-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Det är väl så med sådant som är gott...man vill bara ha mer...härlig text...
2014-05-24

  ULJO
Heta rader detta
2014-05-24

  Fem hjärtan VIP
Mmm..härligt heta rader!
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love