Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt

Neonljusen tystnar
en nattlig promenad
känslomässig njutning
i främmande stad

Musik över tomheten
på bänken i månsken
två händers möten
en känslofylld scen

Läppar mot varandra
beröring som förför
en farlighetens kyss
så oskyldig och skör

Ett rop efter ömsinthet
en vädjan i natten
mötet på bron
vid kärlekens vatten

I hänryckningens tid
njutning att jaga
två själars förening
vill gärna behaga

Villkorslös kärlek
under stjärnhimmel blå
nog vackrare än livet
kärleksystra två

Två händers möte
en gång och inte mera
smak av det förbjudna
en fördomsfri era

Kärlek med förhinder
ett möte ganska kort
när vardagen kommer
snart det glöms bort

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 400 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-25 03:29



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Fint!
2014-06-06

  Stjärnöga
Så vackert ditt
förbjudna
kärleksmöte
full av ömt
vacker
kärlek..
2014-05-31

  Chawa VIP
Mm...så är den mänskliga närheten - i mötet långt eller kort... Fint framfört!
2014-05-28

  Angel of love
Kärlek i alla dess olika former. Väldigt fint skrivet ändå.
2014-05-26

  louisegirl
Vackert och tänkvärt..
2014-05-25

    ej medlem längre
Förbjuden kärlek är också kärlek fast på ett annat vis. Väl skaldat emellertid.
2014-05-25

  anits VIP
Vackert berörande och tänkvärt skaldat.
2014-05-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det förbjudna ger en speciell känsla...fint skrivet...
2014-05-25

    ej medlem längre
Vackert och fantasikittlande.
2014-05-25

  Christine Sabel
Fint!
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO