Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner (trodde vi i alla fall)

Du och jag har vandrat balansgång med varandra ett tag,
Fumlat blint och trott oss förstå.
Men att vistas i samma rum,
Andas samma luft.
Det är något vi inte kan.

För jag ser dig,
Möter din blick,
Känner din lukt.

Du kramar mig,
Söker dig nära,
Snusar på mitt hår.

Luften vibrerar.
Du kysser mig.
"Du är inte min vän och det vet du"




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-25 04:07



Bookmark and Share


    //Nikita
Vackert skrivet, eller väldigt sorgligt. Beroende på hur man tolkar det.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg