Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som taget ur en film

Du sitter ihopkurad.
Du har gömt ditt ansikte i mitt hårsvall.

Jag hör dig säga;
"Jag klarar inte det här längre!"
Så bryter du dig loss,
Greppar min kinder.
Du kysser mig så ömt,
Men ändå så våldsamt.

Dina läppar...
Jag hade saknat dom.




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-25 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg