Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mors dag!


Och jag är en morsgris

Så jag ringde till min mamma och gratulerade henne

En mamma som blev riktigt glad

Tror jag

Puss på dig, mamma

Älskar dig

Du är den bästa...

Ken Cassel
25/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-25 10:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, Leve mor!
2014-05-28

    ej medlem längre
Fint..ömt !
2014-05-28

  anits VIP
En fin hyllning till mamma!
2014-05-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är något speciellt med mammor...fint skrivet...
2014-05-25

    ej medlem längre
Vilken underbar Morsdaghyllning!
2014-05-25

  majola VIP
Fin morsdagsdikt, tycker jag.
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel