Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har bara kärleken kvar inom mig


eftersom jag redan har gjort mig av med hatet

för längesen

Tyckte inte om hatets dåliga sidor

Ville inte längre vara hatets vän

Den ställer bara till en massa besvär för en

Plus att den gör ont

Så därför är hatet ingenting som jag sparar på

när jag väl stöter på den

För det är bara en negativ energi som jag låter mig

få glida förbi rätt ner i marken

För varför ska jag lägga bränsle på den elden

Låter den hellre få slockna och dö ut

För vad gör jag inte för den underbara kärleken

Den som jag alltid vill ha med mig på vägen

vart jag än går

Den som aldrig får ta slut

Och det trots att jag vet att den kan hugga mig i ryggen

av någon som är falsk som vatten

Någon som bara måste hata mig

Någon som vill ge mig ett öppet sår

Någon som själv innerst inne bara dåligt mår

såvitt jag förstår...

Jag har bara kärleken kvar inom mig!

Ken Cassel
25/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-25 13:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var fint skrivet...kärleken övervinner hatet...
2014-05-25

    ej medlem längre
Mycket kloka ord!
Så fint du skriver...
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel