Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Predikaren

 

Jag är inte ens en krusning på ytan. Skapelsen fortlever opåverkad när jag är borta. Inga spår av min vistelse kommer där att synas.

 

Men det märkliga är att Herrens kärlek för mig lever i evighet.

 

Gunnar Asp




Fri vers av Gunnar Asp
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-25 15:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi kan som kristna påverka genom att förkunna evangelium, så det du skriver ovan stämmer inte riktigt.
Det finns förkunnare och vittnen som lämnat outplånliga spår efter sig: Frank Mangs, David Wilkerson, Arne Imsen, William Booth och alla som offrat sina liv på missionsfälten.
2014-06-28

  Gunnar Asp
Semper Fi,

Givetvis min vän, eftersom Han har älskat oss först. Min förhoppning är att det framgår implicit, men kanske är det bättre om man vänder på det i versen?
2014-06-14

  M M Mannheim VIP
Ja, och Hans kärlek för dig!
2014-06-14

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Asp
Gunnar Asp