Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommaren är här igen fylld av glädje för andra tråkiga öden varför är det så lätt att hata när det är så svårt att älska tänk om alla kunde tänka efter före då är det mycket sorg som aldrig skulle hända


sommarren är här igen

sommaren är här gud har slagit ner hela handen
och givit hela omgivningen grön och full av lycka

men jag tänker och så på dom som väljer fel väg
där jag gick en gång och sprider olycka blöt tårar

av oförstående handlingar men även skratten som
ekar bort i sommaren fylld av värme och kärlek det

finns hopp för dom som inte blundar eller förtränger
sin verklighet eller flyr den i natten bedövad av sorg

på grund av saker man inte vill se eller minnas men
det är lönlöst att fly för det finns redan där rannsaka

axeptera och finna sej i ord och handling lära sej leva
med ärren för dom följer en till gravens kant dom

ruttnar bort det är enda vägen att åter föddas till en
ny kropp och leva en annan väg men nu är sommaren

här efter en lång mörk kall vinter glädjen är obeskrivlig
jag tänker på alla gäng med älskade familjer barn fruar

syskon bröder vänner bekanta dom äter dricker skrattar
innan dom möter sina rivaler och skördar varandra liv jag

tänker och tänker med sorg fylld i mitt hjärta för dom som
inte får uppleva nästa sommar det är en synd för livet och

alla dom har runt om dej fyllda av kärlek dom kommer aldrig
bli sej skälva efter den här sommaren är slut mamma pappa

systrar bröder vänner bekanta grannar alla som älskar dom
lämnas tomma med obesvarade känslor och minnen efter denna

sommar som dom inte får uppleva igen tvi !! för värdens elände
det är en synd och sorg som inte borde finnas men nu är sommaren

här igen fylld med grönska och glädjen igen så låt oss äta och älska
oss igenom den och sluta pissa på varandras revir det finns platts för

alla skogen är stor




Fri vers av den nakna poeten
Läst 127 gånger
Publicerad 2014-05-25 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten