Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt som är

som honung
len och söt
mjuk
nacken
flyter bakåt
uppåt
uppåt
dras jag
snart är jag ovan molnen
kan inte hållas kvar
på jorden
tonerna i hennes röst
lyfter mig
jag är någonstans
högt, högt uppe
jag får så ont i nacken
du vill jag stannar kvar
här
på jorden
svårt att finna ord
allt bara är




Fri vers av galax77
Läst 132 gånger
Publicerad 2014-05-25 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galax77