Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold i dimma

Besten ropar i dimman
Någon har knutit loss ekan vid stranden.
Flyter
Skyddslös
Rättslös
Vargen ruggar, lurpassar
Med kluven tunga

Rödluvans korg är full
Träden viskar och berättar
De anser hennes ringa ögon vara blå
Älvorna bjuder upp till dans
dock dansar inte längre Rödluvan charlatanens vals

Vintern är på väg
Vargen flämtar i iskall skog
bakom dörr av stål
han gömt sanningens nyckel
I stängda fönster mot världen
Skriver vargen gärdsmyg ur hemlighusets avträde

I Stenbrottets
svarta gruvhål
söker Fladdermössen efter öppet sår
Regnet forsar, blöder

I hjärte vrå
Rödluvan
anar
Vårlikt kvittra
Och om detta får ni sedan
Tvittra
Bäst ni vill




Fri vers (Fri form) av galax77
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-16 15:27



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra denna
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

galax77