Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsikt

Jo, jag skulle bara vilja att
Neejjj!!!!!
Jo, men jag skulle vilja
Neejjj!!!!!
Jo, men jag önskar
Neejjjj!!!!!
Jo, men jag
Neejjj!!!!
jag....
Neejjj!!!!!
.......
...
.




Fri vers av galax77
Läst 131 gånger
Publicerad 2016-10-21 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galax77