Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en märklig Qvinna

kaffe med mjölk
en fluffig nyans av gräddmjuk himmel

i Iris ögat
lycklig långbent förvånansvärt ung Qvinna
med märklig min

en illusion av skratt
med bomullsmun älskar hon

havets vatten

en mellan-mäktig ful gammal man

hittas död i närbelägen pool

pool-service

Utreddes av en vindögd columbo, så fallet är redan löst....




Fri vers av galax77
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-21 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galax77