Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tur med Mist-lur

Med ormlik kluven tunga
Rinner saliv av hemlighus avträde
Smälter ner Karamellhjärtat,
Snällhjärtat

Vintern kommer nu
Vargen lurar
Flämtar is
Skriver gärdsmyg
Bakom dörr av stål

I stenbrottets mörka gruvhål
Dansar blåögd Rödluva, vals av charlatan
Fladdermössen suktar, längtar
Dödens blod

Båtens mistlur ropar i dimman
Vid stranden har någon knutit loss ekan
Flyter nu

Ensam




Fri vers (Fri form) av galax77
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-16 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galax77