Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag söker, jag längtar...


Kan du läsa stjärnskrift Eliza

Eliza, jag ger mig av på färd
som så många gånger förr
Över snölandskap och vintervärld
i iver att finna din dörr

Jag vandrar i natten
under sken av frostdimmigt ljus
Över blåfruset vatten
i hopp om att hitta ditt hus

Låter mig ledas av månen
av änglars skönstämmiga kör
De sjungo om den enfödde sonen,
jag om kärlek, hoppas du hör

Jag skriver hoppfulla rader
utan att veta till vem
Skriver på stjärnor i minusgrader
till Eliza jag inte träffat än

Decemberkylans kyssar bistra
lämna rosa spår på min kind
Jag har en sak på min önsklista
Eliza, vill så gärna finna din grind




Fri vers av hawkeye
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-03-27 17:41



Bookmark and Share


    Aliah
Romantiskt och vackert! Fint med rim!
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye