Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelvända bakgårdsgränder


Inne bland Melankolins spegelvända bakgårdsgränder
finner man de misogyna monsteregona
i sin självsvältande dödsvals




Fri vers av Schizooliza
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-25 20:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag och många med mig, vilka sökt dem som förgäves i blåbärsskogen, i källarlokaler för ölutskänkning samt i politiskt nischade utrymmen söker undertrycka besvikelsen helt fåfängt.
2014-05-30

  Lars Hedlin
Djup och känslofylld
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza