Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan bara svara för mig själv.


En moders kärlek.

Störst av allt är en moders kärlek till sina barn.

Mamma skyddar sina barn med sitt liv.

Mamma förlåter alltid

Mamma älskar sina barn oavsett.

För henne är du alltid liten

Mamma stöttar er i allt ni tar er för.

Mamma är jag resten av livet.

Jag älskar mina barn och jag tackar dem för allt de gjort för mig idag och alla andra dagar.

Ni är mitt liv och jag hoppas ni vet hur mycket jag älskar er!




Fri vers av Angel of love
Läst 448 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-05-25 22:19



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Precis så där känner jag som pappa!
2014-06-22

  HelenaW
Ja, så är det.. Jag är så glad att jag är en mamma.. Fint skrivet om en moderskärlek.
2014-06-05

  Gabrielle Laurèntzen
Underbar hyllning till moderns kärlek!
Sparas!
2014-06-04

  Fem hjärtan VIP
Så ömt och vackert du beskriver moderskärleken..Dina barn är lyckligt lottade med dig till mor!<3
2014-05-29

  ResenärGenomLivet VIP
O så vackert du beskriver det hela...det stämmer såå bra...
2014-05-29

  Lars Hedlin
Mycket vackert ....
2014-05-27

  Lasseman VIP
Dina barn kan vara såå stolta sååå
2014-05-26

    ej medlem längre
Så fint så.
2014-05-26

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2014-05-26

  Lehva VIP
Så sant, kärleksfullt och insiktsfullt skrivet:-)
2014-05-26

    ej medlem längre
Utan sin mamma är man halv.
Väldigt vacket skrivet.
2014-05-26

    ej medlem längre
Så vackert kan bara en mor med ett hjärta av guld skriva..
2014-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Visst är det så.
Moderskärleken är ålderslös!

2014-05-26

    ej medlem längre
Väldans fint! En moders ömma famn...
2014-05-26

  M M Mannheim VIP
Det har du helt rätt i! Min fru tyckte kanske att vår son kom vid fel tidpunkt, hon läste till sjuksköterska. Men när han kom ut så var det omedelbar kärlek. Klart oxå för mig.
2014-05-25

  Maria Sundelin VIP
Fint och varmt
Kramar
2014-05-25

  Connie
Jag kan bara hålla med, barnen är allt. Och hur stora de är, inför mamma är man alltid liten <3
2014-05-25

  louisegirl
Mycket fint och varmt, ömt skrivet..
2014-05-25

  ULJO
En text fylld värme, tillit och hopp. Helt enkelt mycket bra skrivet.
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love