Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duger som refräng

 

 

Jag har inte bott vid en landsväg

i hela mitt liv

och sett människor

komma och gå

 

i själva verket aldrig

 

Däremot ofta tre trappor upp mot

gården utan hiss

och där sett människor

komma och gå

 

uppför och nedför de nötta stegen

 

så många gånger att det inte

kan vara en slump

att jag bott så

en så stor del av mitt liv

 

Det får väl duga som refräng




Fri vers av petter rost
Läst 261 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-05-26 14:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alldeles säkert har du rätt i det, broder Rost. Ingen slump alls. Intressant titel.
2014-06-15

  Lollitta VIP
upp och ned på de nötta stegen

____________!!!!!!!!!!!!!!
2014-06-06

  Angel of love
Tycker den var fantastisk <3
2014-06-06

  Pia //
Ja det tycker jag.. :)
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost