Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden stannar aldrig upp


För tiden den går

Så framtiden ligger där framför ens fötter

Men eftersom samhällsklimatet nu har hårdnat

så gäller det att man håller huvudet högt

och visar att man är lite tuff

Lite tuffare för varje år som går

Hävdar sin rätt att få existera

Visar att man står stadigt i marken med sina rötter

om någon nu skulle få för sig att vilja ge en

en liten knuff i hopp om att man ska falla

ner till marken helt dött

Men icke, sa Nicke uti fall han vore här

Still going strong vad som än händer i en

närliggande framtid...

Tiden stannar aldrig upp!

Ken Cassel
26/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-26 16:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...man får allt stå på sej, som det heter...
2014-05-29

  anits VIP
Så sant, tiden bara rusar iväg.
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel