Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att åter upptäcka känslor i dvala


en dag åter på permis förtrllolad

i dag var jag på en permis igen jag cyklade och
jag cyklade så mjölksyran bubblade i låren det

gjorde så ont men jag fortsatte att cykla och cykla
igenom stan ner till Duveholms vackra herrgård

jag pratade med trädgårdsmästarna och gav honom
två loka för att svalka sin strupe i denna ökenhetta

som jag upplever den med tanke att det var frost i
mitt sinne kyla som hänger kvar sedan vintern i

mitt minne sedan några dagar bara till baka så
slog herren ut sitt gröna täcke väldoftande fullt

av liv jag kan inte förstå att det är sant så jag bara
cykla och cykla ner till Djulö badet och lånade

toaletten upp på cykeln igen och förbi Djulös
vackra herrgård med och vidare för bi en vacker

bondgård och vidare igenom en oändlig träd ale
jag känner mej så fri det är så vackert glädjen växer

och exploderar inom mej jag har väntat länge på den
här känslan jag cyklar och cyklar och skönheten tar

aldrig slut vackra träd hus fasader mäniskor fåglar
hundar himlen marken vattnet preses allt är rätt så

otroligt vackert allt som växer och allt som lever där

i över allt finns det skönhet fylld av liv efter denna
vinter till det här så måste det finnas något större

som har trollat fram det här för skillnaden från
sommar till vinter är otrolig även om den bär sin

skönhet med och låter allt vila för att explodera till
detta skådespel det är otroligt så jag cykla och cykla

så när jag nu sitter här hemma så är det knappt att
benen bär mej men gud det var vackert att cykla i

denna värld av grönska tack för ordet




Fri vers av den nakna poeten
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-26 17:22



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej härligt cykla är ett fantastiskt sätt att ta sej fram och att avnjuta där man föredrar omgivning skog vatten inne city gater hörn och man rör sej fort fram vinden i håret och det kostar bara lite havregryn och vatten och bröd och stärker kropp och själ
2014-06-01

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja livet på en cykel kan vara helt underbart! och mjölksyra i benen påminner oss om att vi är ofullkomliga skapelser! Har förrästen prwcis köpt en ny cykel!!!!
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten