Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för en del är grönskan ett paradis ut av en brist för en del slut på vintern fy fan vad tråkat och kalle Anka inställning utan dess like vi är välsignade det enda av sitt slag i hela universum en så länge


sommar svamell från en glad

ingen dag är den andra lik så stressa inte stanna
upp se dej omkring och sup in atmosfären känn

efter och njut ut av det för det kommer aldrig till
dej igen lev nu fullt ut som om det vore den sista

för att låta vackra dagar passera med alla vackra
mäniskor och vänner i med ett minne hej hej i

stället för att ge en varm kram eller att säga vad
dom betyder för dej hur mycket du tycker om dom

om en skälvklar sak för alla som har varit nära
döden och återvänt till livet igen att känna

tyngden i allt försvinna som man älskar alla
färger bleknar tiden stannar upp och ger en

utrymme att tänka sakna och förstå ensamheten
när man ligger där ensam för alla springer förbi

drivna av stress just känslan ensam utan någon
eller något värst är betydelse känslan av liv att vakna

varje morgon och kunna se är ett mirakel men som man
inte ser i livet i stressen och alla saker som fyller ens

huvud i livet så mycket att man glömmer bort livet
skälv så njut av denna sommar för ingen dag är lik

den andra se på den du möter le och säg hej artigt det
räcker för att göra världen till en bättre platts att leva

på för dej i ditt liv bara stanna upp en stund och andas
se dej runt om lyssna på fåglarna le och gå vidare




Fri vers av den nakna poeten
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-26 18:54



Bookmark and Share


  stefan.g
Gillar innebörden, framförallt detta; "varje morgon och kunna se ett mirakel". Riktigt sköna ord.....Ha det gott mannen!
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten