Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon blinkade bara och så var du borta.

 

Du sa " För alltid och för evigt"

Men det var inte så det blev?

Det blev inte ens ett Hejdå!

Inte heller nått farväl.

Plötsligt fanns du bara inte där!

Varför gjorde du så mot henne?




Fri vers av Angel of love
Läst 369 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-05-26 19:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jobbigt att stå där som ett frågetecken...det känns...
2014-05-29

  Fem hjärtan VIP
Usch!.. Känner din smärta! Vilken skitstövel .. Han är inte värd dig..kram!<3
2014-05-29

  Lasseman VIP
Fy.F.. tänk att man kan svika nån så. snacka om att göra ont
2014-05-28

    Henke M
Vackert uttryck av en kraftfull fråga.
2014-05-27

    Dan Myrbeck
Bra med texter som väcker frågor!

Grattis till MB!
2014-05-27

  Lars Hedlin
Mycket starkt i känslan....
2014-05-27

  Maria Sundelin VIP
Vemodigt
Kramar
2014-05-27

    ej medlem längre
Smärtsamt att läsa. En som ger så mycket av sin rena själ förtjänar inte att bli behandlad så.
2014-05-27

    ej medlem längre


Skitstövlar är det bara bra att göra sig av med ;)
De stjäl energi.

2014-05-26

  louisegirl
Berör och smärtsamt..
Fint förmedlat!
2014-05-26

  Rise Little One
Ni menade inte för varandra kanske...
2014-05-26

  bumerang
Oj, så jobbigt.
Hur kunde han överhuvudtaget komma nära din vackra själ?
Finns det möjligen en annan
förklaring?
2014-05-26

  AstridElisabet
ett svek, så att det gör ont i hjärtat. mycket fint skrivet!
2014-05-26

  Lehva VIP
Så grymt. Och fegt. Fint beskrivet men sorgligt.
2014-05-26

    ej medlem längre
Smärtsam läsning som föder sorgsna hjärtan men så mycket värme och känsla i denna..
2014-05-26

  Connie
Berör mig starkt! Det gör mig ont att din vackra själ ska behöva vara med om detta!
2014-05-26

    ej medlem längre
Du kan skriva så man blir berörd på alla sätt.
Kramar <3
2014-05-26

  WyS VIP
Gör ont!
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love