Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade

En total upplevelse
En hel känsla
En stund i ett absolut nu
Efteråt finns närheten, tryggheten
och alltid glädjen, skrattet
för att vi
hör ihop

Jag älskar, älskar och ja,
jag kan flyga
Titta på mig
Jag svävar fram
till honom




Fri vers av Lehva VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-26 19:50



Bookmark and Share


  Angel of love
Kärlek är vackert.
2014-05-28

    ej medlem längre
Underbar är känslan i din fina text.
2014-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Att få sväva i kärlekens namn.
Underbart!
2014-05-27

  WyS VIP
En känsla jag önskar att alla får uppleva!
2014-05-27

  Cathrin M
En varm, fin kärleksdikt. Orden har en fin rytm, och du fångar förundran och glädje över att ha funnit kärleken.
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP