Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du förverkligar min dröm <3


Skåla i Prosecco.

 

 I min ungdom drömde jag om Venedig.

Få andas in romantiken!

Uppleva den vackra staden med min kärlek.

Hand i hand och med kyssar i en gondol.

En dröm jag hade i min ungdom.

En dröm som låg på min kudde när jag kom hem.

Med orden

Älskling jag tar dig med på din dröm, inte nu men till slutet av sommaren då upplever vi Venedig tillsammans och firar vår nya kärlek.

Jag älskar dig <3




Fri vers av Angel of love
Läst 274 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-05-27 16:14



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart..
2014-06-04

    ej medlem längre
Fin kärlek.
2014-05-30

  Connie
Underbart, hoppas drömmen blir sann <3
2014-05-29

  Whero
Vacker kärlek.
2014-05-28

  M M Mannheim VIP
Och du tar med många på deras drömmars resa med din fina dikt.
2014-05-27

  ULJO
Det kallar jag kärlek
2014-05-27

    ej medlem längre
Åh det är så gott,önskar er en underbar resa. <3
2014-05-27

    ej medlem längre
Underbart när hjärtan slår i takt och drömmar går i uppfyllelse..
2014-05-27

  Lars Hedlin
Vackert från din kärlek...
2014-05-27

  louisegirl
Så fint..
2014-05-27

  Maria Sundelin VIP
Vissa drömmar slår in
Kramar
2014-05-27

    ej medlem längre
Åh vad bra!
2014-05-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
som venetianare blir jag glad å dina vägnar.

Vackraste staden in existens.
2014-05-27

    Dan Myrbeck
Bra!

Ja har varit där och det är verkligen
fantastiskt -

precis som du!
2014-05-27

    ej medlem längre
Kärlek på hög nivå. <3
2014-05-27

  Federico Romano
Mitt jobb är bla ta resenärer till Verona, Venezia och opera och mat, vinprovningar så lycka till med din kärlek..
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love