Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 24 Maj: Höga böter föreslås i yrkestrafiken


Rädda Svenska lastbilar på Svenska vägar

 

 

 Heja Sverige friskt humör

döda all politisk tvist

Operera bort en sjuk tumör

det är alltid rätt och friskt

 

Nu i formen av ett lastbilsmontage

kör utlandscancern inrikes utan tillstånd

I ett så kallat cabotage

försvagas svenska åkeriers cancermotstånd

 

Men nu är nästan alla politiker överens

om att fixa till en medicin

Som ger en sundare konkurrens

tillåta poliser låsa fordon, i så kallad klampning

 

Svenska företag får inte missgynnas

inte här under vår svenska flagga

Vi kan inte tillåta oss frivilligt uttunnas

till att endast existera i en svart ekonomisk skugga




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-27 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP