Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik

 

Världen brinner

alla skinnar

Av inre osämja

förvandlas sanningen till en ovän

 

Ärligheten dör

i skitluktens odör

På båda sidor

som livets avigsidor

 

Men oftast gråter

någon när motståndaren åderlåter

Ett menlöst hjärta

till att förstärkas i fattigdomens smärta

 

Oavsett om du är hemlös, arbetslös

utförsäkrad, sjuk, värdelös

Oavsett om det gäller rätten att vara far

eller ett lönekuvert kommer ingen jämställdhets fanfar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-28 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP