Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D

Full av skaparkraft
Jag nogsamt samlat
Och fått till skänks
Jag köper inget för pengar

Med mina vänner i ryggen
Och med bekräftelsen
Som en arm runt mitt liv
Får det blåsa hårt

Vad gör det mig




Fri vers av Louvisa
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-03-27 19:47



Bookmark and Share


  Luminus
Den kittlade i magen

Det är ju precis så när kraften av det som vill skapas fyller ryggraden och man blir odödlig för en stund.
2006-11-09

    Bodil Sandberg
Det viktigaste är att du är full av skaparkraft för jag vill gärna se dina dikter här flera gånger om dagen...även om det blåser...hehe
2006-03-31

  desperado
Härlig dikt!
Du är suverän på att formulera svåra saker på ett enkelt sätt!
That´s the spirit!
2006-03-28

  PetraSally
jag håller med, vilken koncentrerad bild! Välfunnet!
Petra
2006-03-28

  Agnes
Yes... vilken skön inre styrka du förmedlar!
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Louvisa