Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration efter att ha läst Annie b' larsons dikt "dom borta orden" (Bild min egen)


Det stora i det defekta

 

 

Kan det vara så att längtan

efter det defekta kommer med

den hysteri av det perfekta som råder.

Perfekthet räcker inte som innehåll och strävan.

Kan det vara så att det ofullkomliga är fullkomligt perfekt




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-29 11:45



Bookmark and Share


  Anya VIP
Joo håller med. Det var någon fler som skrev i samma tema...Emmakarin av Häggström. Kloka ord kan man inte få för mycket av.
2014-05-30

  bittemi VIP
Ja vad bra du säjer det! Det är nog percis så
2014-05-29

    ej medlem längre
Bra där ängeln.
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP