Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i maj


Inga tider att passa, inga plikter som kallar,
med skulden betald och samvetet rent.

Inga bekymmer som tynger, eller oro som gnager,
med goda minnen i tankarna och friheten vunnen.

Ingen smärta som plågar, inga sorger runt hörnet,
med tilliten i sikte och ryggsäcken tom.

Inga faror som lurar, eller rädslor som hotar,
med blicken fast och ryggen rak.

Inga svek som spökar, inga möten som skrämmer,
med försoningen på väg och sinnesfriden i antågande.

Allt jag äger finns i min själ.
Alla som betyder något bor i mitt hjärta.

En dag i maj och solen står högt på himlen ...




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-29 15:56



Bookmark and Share


  Per Agrino
Drömläge :)
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP