Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade reklamslingan för byggvaruhuset vad det nu heter i huvudet när tankarna ville få befästas i ord ...


Det måste bli bra ...

... för förutan
det jag behöver
och på rimliga grunder
önskar och vill ha ...

... blir ingenting
någonsin som det borde
och än mindre som det ska ...

Så för att det inte 
ska bli för sent
och allt redan är över ...

... så måste 
det bli bra!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-29 17:26



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det blir bra
2014-05-31

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det tror vi och hoppas på...
men nu fick jag också den i huvudet, musik fastnar så lätt...:-)
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP