Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diary writer's block

Utstyrseln hänger på tork
Och minnet av badstugehettan dröjer sig kvar
Jag driver stilla vidare
Ett sökande pågår,
Jakten på orken att fästa den inre blicken
Att formulera dagens slutnota
Förnimmelser stockar sig i sinnet,
Nuet fladdrar i periferin
Men
Ingenting uttrycks, ingenting sätts på pränt
Jag är ordlös




Fri vers av Effell
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-29 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell