Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksupplevelse från hemlighuset

dagen därutanför dörren
är tillfälligt utestängd

ett tonande brus
från ventilen nära taket
som en ljust mollaktig bordun
sorgsen, och bådande
en kommande vändning
på samma gång
viskande och sjungande

plötsligt tystnar tonen tvärt
utrymmet fylls av tystnad




Fri vers av Effell
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-29 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell