Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu var det längesen


jag fick känna av en kvinnas beröring

Hennes smekande hand

Hennes heta andetag

För det senaste året har jag sorgligt nog fått lov

att sova helt ensam

Vilket är både fy och skam

För nu kommer jag knappt ihåg den där

underbara känslan av att bli smekt och rörd

Berörd

Förförd och älskad in på bara skinnet

så som bara hon kan

när hon tar en med till paradisets land

För en man behöver sin kvinna ibland

för att just kunna känna sig som en man

Ha en kvinna att hålla i sin hand...

Ken Cassel
30/5-2014






Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-30 02:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är lätt att känna din längtan i orden...fint beskrivet...
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel