Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blöt herre kommer in i affären

ifrån regn och rusk då han går med bestämda steg
fram till den förtjusande damen vid kassan
och frågar henne lite snällt
Har ni åskledare?

Nej, tyvärr, säger den förtjusande damen bakom
disken leendes
Vi har bara blixtlås...

Ken Cassel
20/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-30 03:04



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Minns den redan sedan jag var synnerligen liten ...
Inte ofta den berättas numera ...
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel