Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När rubriken skriftats men texten ännu ej hunnit påbörjas fick jag åtminstone ett problem löst per telefon ... Nu återstår blott att finna lösning på allt annat som är så långt ifrån ...


Veckans dagar samlas till fredag ...

... En fredag
som dessutom är klämdag ...

Mycket passande
för att beskriva
den dagsaktuella belägenheten
för en sådan existens som jag ... 

- Om än jag 
känner mig klämd
i varierande grad
nästan varje dag ...

Men kanske
lite mer än vanligt
just nu och här idag ...

Idag som är en sådan fredag
då jag måste skapa
förutsättningar nog
till att kunna vara stark
för dem som behöver mig mest ...

... även om jag 
inte blott mig känner
utan defakto är mer svag
än någon som är som mig
ens vill kännas vid
oavsett 
det är just denna fredag
eller om det skulle råka vara
en annan vilken som helst dag ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-30 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP